Fleur De Sante: Silvery Pink

10:31 AM colorfulbottle 8 Comments

Hi!

Today's post will be mostly in SLO language, because I am doing a review on a product from SLO Fleur de Sante. In the end I'll try tu sum up my review in english.


Pozdravljene!

Tokrat izjemoma pišem v slovenskem jeziku. Ker mi v življenju slovenščina nikoli ni ležala, vas lepo prosim, da se ne smejite preveč mojim slovničnim napakam, še posebej vejicam =).

Kot sem že v prajšnji objavi pokazala, sem od FdS SLO dobila 5 izdelkov v oceno, danes vam bom predstavila prvega. Izbrala sem si lak za nohte z imenom Silvery Pink iz linije FdS make-up. 

Nanesla sem 2 plasti laka, lak se je posušil zelo hitro, nanašal se je pa kot pesmica ( kljub majhni steklenički in čopiču). Barva me je zelo presenetila, saj sem pričakovala bolj frosty finiš in sledove čopičev, posušil pa se je v čudovit kovinski finiš(z minimalnimi sledovi čopiča). 


Obe sliki sta narejeni pod day light žarnico, saj na žalost v času slikanja vreme ni bilo primerno še za sliko na naravni svetlobi. 
Lak je izgledal potencialni kandidat za štempljanje, to pa morem še stestirati.

Kje lahko dobiš ta lak?

cena: 5,99€

Kmalu objavim ocene še ostalih novih pridobitev, ki so prav tako odlične!

For my international readers:
I applied 2 coats of this polish, it dried quickly to a lovely metal finish. I didn't test it for stamping, but I think it will work great with stamping. This polish is from FdS make-up line and it is called Silvery Pink. 

Stay tuned for more reviews and posts!

*This product was sent to me for reviewing purpouses*





8 comments:

  1. Ni moj odtenek, ampak na tebi izgleda res lepo, zelo paše tvoji polti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala =). Zadnje čase opažam, da mi je roza barva zelo prirasla k srcu, včasih je pa nisem marala in sem bila res pravi pink hater =).

      Delete
  2. ne bi bio baš moj prvi izbor, ali za promjenu može proći :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, včasih kakšna sprememba prav paše =). Mislim da bi lahko tudi jaz naredila kakšno spremembo in nosila kakšno barvo, ki mi ni všeč =)

      Delete
  3. Ja sam mislila da su ti FdS jeftiniji lakovi, nema ih kod nas nazalost pa nisam nista probala, lijepa je ova roza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz sem tako mislila, ampak niso, so malce dragi, ampak od časa do časa se pa lahko tudi malce razvajamo z dražjimi stvarmi =)

      Delete

Thank you for you kind comments! They are always welcome =).
All spam comments will be deleted!