Fleur de Sante Fast dry top coat

11:24 PM colorfulbottle 6 Comments



Hi!

This post will be in Slovenian language again, because I'm reviewing items from SLO Fleur de Sante.
( Only 3 more review and I'll be back with you in English only)

Danes vam bom predstavila še en izdelk, ki je na voljo na spletni strani FdS SLO.  
Tokrat sem se odločila da vam predstavim Nadlak, ki sem ga dobila od FdS.
 

Kot lahko vidite ni popolnom prozoren, ampak je rahlo obarvan, kar pa se ne pozna na nohtih, ko lak uporabiš. 


Ker na laku piše hitrosušeči nadlak, sem morala najprej stestirati hitrost sušenja. Moram priznati, da sem bila navdušena nah hitrostjo sušenja. Na tržišču je mnogo izdelkov, ki obljublja hitro sušenje laka, ampak ko ga uporabiš se vse skupaj suši še dlje časa. 

Ker sama dostikrat manikuro popestrim z raznimi vzorčki ali nail artom, pa mi je zelo pomembno tudi, da nadlak ne razpače vzorčka. Tukaj me je ta lak malenkost razočaral saj je razpacal moj nail art. Na sliki se najbolje vidi na prstancu, kjer je nadlak razpacal srebrne pike.

 


 Vzorček sicer ni bil drastično razpacan, ampak verjetno bi bila pri vzorčkih narejenih s šablonami drugače, saj opažam, da so te manikure dosti bolj občutljive na nadlak, kot pa vzorčki, ki so narejeni z debelejšimi plastmi laka. 

Za hitro sušenje mu dam oceno 5/5
Ker pa je razpacal vzorček je moja končna ocena nadlaka 4/5

Nadlak bi priporočila tudi drugim, se posebej puncam, ki na svoje manikure ne dodajajo raznih vzorčkov ali nail artov.

 I was really surprised upon how fast this top coat dried. There are a lot of top coats on the market that are promising fast drying, but not a lot of them work. This is one of the working ones. Al tough it has one weakness, it smudged my nail art design, and this is really important for me. My final rating was: 4/5




6 comments:

  1. Odlična ocena. Jaz uporabljam Essencovega Better Than the Gel Nails, ki tudi odlično opravlja svoje delo. Kar pa se tiče razpacanja vzorcev, jaz pri nail artu ali pa štempljanju vedno raje počakam par minut (pri NA dlje), da se vzorci posušijo, ker mi drugače nadlak tudi razmaže vzorec.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz uporabljam tega in mi je res najboljši. Mnogo boljši od Seche Vite=). Res hvala lakarskemu bogu za ta nadlak =).
      Pri tej manikuri sem počakala okrog 10 minut preden sem nanesla nadlak. Najvrjetneje je bilo suho, ne morem pa garantirat =). Ponavadi se mi po enakem času pri Essencovem badlaku ne razpače. Poleg tega nadlak vedno nanašam samo s 3 hitrimi potegi, tako da se čopič komaj kaj dotakne nohta =). Kljub vsemu bo prišel prav v moji zbirki =)
      Res ga ni hujšega, kot pa to, da se matraš in narediš popolno manikuro, potem pa nadlak razpače vzorček =).

      Delete
  2. Nama ljubiteljicama lakiranja je brzosuseci lak mush have, super je cut da na trzistu ima jos jedan koji radi ono sto kaze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za nas je to res must have, mislim da bi brez takšnih lakov že vse obupale nad lakiranjem =)

      Delete
  3. neka on radi, nama treba što više lako dostupnih ovakvih nadlaka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. prav imaš, res potrebujemo več takšnih lakov, ki bodo dostopni za vse. Čeprav meni od vseh najbolj ustreza Essence better than gel nails top sealer, in ga bom uporabljala dokler ga ne ukinejo =)

      Delete

Thank you for you kind comments! They are always welcome =).
All spam comments will be deleted!